Indieningsronde geopend voor subsidie energieonderzoek

Houdt u zich bezig met het ontwikkelen van technieken die energie besparen, of die het gebruik van duurzame energie bevorderen? U wilt een nieuw project opstarten waarbij u samenwerkt met (andere) bedrijven of kennisinstellingen? Voor het niet-commerciële deel van uw onderzoek kunt u in aanmerking komen voor subsidie, tot wel 60%.

Het gaat om zowel onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten als haalbaarheidsonderzoek. Dat kan via de regeling EOS: Korte Termijn Onderzoek. Van deze regeling is onlangs een nieuwe indieningsronde opengegaan.

Bedrijven in samenwerking met andere bedrijven of kennisinstellingen kunnen hun projectvoorstellen indienen. Eerder was de regeling bekend onder de naam EOS: Energie en Samenwerking.

Met de verandering in naam is de regeling ook uitgebreid. Ook CV, VOF en maatschap mogen nu als aanvrager optreden. U kunt tot EUR 1 miljoen subsidie ontvangen. Meer informatie vindt u in ons artikel 'Aanpassing subsidieregeling voor samenwerking en energieonderzoek of op de EOS webpagina.

Lees ook:Aanpassing subsidieregeling voor samenwerking en energieonderzoek
Lees ook:Energieonderzoek: vraag nu subsidie aan!
Lees ook:Extra geld vrijgemaakt voor Energie Onderzoekssubsidie
Lees ook:Bedrijven krijgen grootste deel budget energieonderzoek
Lees ook:Integratie NEO in Besluit EOS: lange termijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.