Pilot met innovatievouchers

Een innovatievoucher is een waardebon voor maximaal EUR 5.000 die alleen bij publieke kennisinstellingen of een enkele grote onderneming in te leveren is. Dit zijn bijvoorbeeld universiteiten, TNO of een DSM.

Verwacht wordt dat het ministerie van Economische Zaken binnenkort start met een pilot waarin Innovatievouchers ook bij private partijen zijn in te leveren. Innovatienetwerk Syntens zal MKB ondernemingen gaan ondersteunen bij het formuleren van kennisvragen en het vinden van geschikte kennis leveranciers  voor de beantwoording.

Het is de bedoeling dat de pilot op 11 mei 2009 wordt opengesteld met 500 innovatievouchers en bij succes een tweede pilot van nog eens 500 vouchers. Lees snel meer hierover op deze site.

Lees ook:Voor vragen en subsidie MKB-maakindustrie: ACP
Lees ook:FME wil betere begeleiding innovatievouchers
Lees ook:Nog steeds Innovatievouchers beschikbaar
Lees ook:Indieningstermijn innovatievouchers verlengd
Lees ook:Alle Innovatievouchers uitgegeven

Eén reactie op “Pilot met innovatievouchers

 1. seine hakkers

  5000 euro voor een innovatie?
  Wat heb je daarvoor. Citaat centernovum:
  “Met een innovatievoucher kunt u een onderzoeksvraag voorleggen bij een kennisinstelling. Zo kan de kennis die daar aanwezig is worden toegesneden op uw situatie. De onderzoeksuitkomsten kunt u gebruiken voor de vernieuwing van een product of proces. Daarnaast kunt u een innovatievoucher inzetten om de kosten van een Nederlandse of Europese octrooiaanvraag te betalen.”
  _____
  Bezoek centernovem.nl voor meer info.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.