Verlenging geldigheidsduur Innovatievouchers

Van alle innovatievouchers, zowel grote als kleine, die in de maanden juni, juli of augustus 2006 aan ondernemers zijn verstrekt is de geldigheidsduur van deze vouchers met 6 maanden verlengd. De reden hiervan is dat de ondernemers door uitgifte van de vouchers in de zomermaanden vertraging hebben opgelopen bij het inwisselen van deze vouchers bij kennisinstellingen. 

Dit betekent dat alleen de vouchers die in de maanden juni, juli of augustus 2006 zijn uitgegeven in totaal een maximale geldigheidsduur van 1 jaar hebben ná uitgifte van de voucher. Binnen dit jaar dient het onderzoek te zijn uitgevoerd én het verzoek tot uitbetaling te zijn ingediend door de kennisinstelling bij SenterNovem. Deze verlenging is éénmalig; verdere verlenging is niet mogelijk.

Vouchers verstrekt ná augustus 2006
Voor ondernemers die later dan augustus 2006 een voucher hebben ontvangen, geldt géén automatische verlenging van de geldigheidsduur van de voucher tot maximaal 1 jaar. Zij hebben immers geen belemmering ondervonden van de zomermaanden. 

 

Door SenterNovem zijn alle kennisinstellingen op de hoogte gebracht van de verlenging van de indieningstermijn. Daarnaast is het besluit gepubliceerd op de website van SenterNovem. Als aanvrager hoeft men verder niets te doen dan tijdig het voucher verzilveren.

 

Het aanvragen van een innovatievoucher kan nog tot en met 15 december van dit jaar. Op 6 december waren er nog 120 grote vouchers ter waarde van EUR 7.500 beschikbaar en 350 kleine vouchers van EUR 2.500.

Lees ook:Indieningstermijn innovatievouchers verlengd
Lees ook:Nog steeds Innovatievouchers beschikbaar
Lees ook:Grote innovatievouchers op
Lees ook:Regeling voor inkopen kennis door MKB: opening 20 maart
Lees ook:FME wil betere begeleiding innovatievouchers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.