2e PSI tender 2011 geopend

Voor het Private Sector Investeringsprogramma (PSI ) kunnen tot 22 augustus 2011 voorstellen worden ingediend voor vernieuwende investeringsprojecten in 48 opkomende markten en ontwikkelingslanden in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Midden- en Oost-Europa.

Een PSI-project is een investeringsproject dat wordt uitgevoerd door een Nederlands (of buitenlands) bedrijf in samenwerking met een lokale partner in één van de landen waarvoor PSI is opengesteld. Het project is vernieuwend voor het betreffende land en bestaat uit zowel hardware (machines) als technische assistentie (zoals het trainen van lokale werknemers en projectmanagement). De investering moet leiden tot langdurige samenwerking, vervolginvesteringen en heeft een positieve invloed op de lokale economie.

Het maximale projectbudget bedraagt € 1,5 miljoen per project. Het schenkingspercentage voor alle reguliere PSI-landen bedraagt 50% en voor PSI Plus-landen 60%.

Lees ook:Eerste Indieningsronde 2012 Private Sector Investeringsprogramma (PSI)
Lees ook:Activiteiten starten in het buitenland? Gaat u voor PSOM of PESP?
Lees ook:2e tender Partners voor Water regeling geopend
Lees ook:Subsidie uitgelicht: PESP
Lees ook:Indieningsronde geopend voor subsidie energieonderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.