Dag van de duurzaamheid 09-09-2009

Op 9 september is de dag van de duurzaamheid waarop door het land activiteiten worden georganiseerd van duurzame seminars tot een duurzaam huwelijk. Samen met deelnemers wil de organisatie Urgenda laten zien dat duurzaamheid niet alleen nodig is maar ook leuk en inspirerend.

Speciaal voor deze dag geven SenterNovem en het Energiecentrum Midden- en Kleinbedrijf negen ondernemers de kans om een gratis individueel energiebesparingsadvies te winnen. Een van die negen bedrijven krijgt daarnaast nog eens de extra hoofdprijs: Energie Make-over van het eigen bedrijfspand. Dat betekent dat de investeringen die de ondernemer uitvoert naar aanleiding van het energieonderzoek worden vergoed tot een bedrag van maximaal tienduizend euro.

MKB ondernemers die kans willen maken op de energie make over kunnen tot 9 oktober 2009 terecht op http://www.energiemakeover.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over subsidieregelingen die duurzaamheid stimuleren zoals de Energie Investerings Aftrek (EIA).

Voor de agenda van de activiteiten op 09-09-2009 kunt u terecht op http://www.dagvandeduurzaamheid.nu. Hier kunnen ook nieuwe activiteiten worden aangemeld.

Lees ook:Bank voor creatieve bedrijven
Lees ook:PSOM tender per direct ingetrokken
Lees ook:Honderden miljoenen extra voor duurzame energie
Lees ook:150.000ste EIA-beschikking
Lees ook:EnergieTransitie en Energie Onderzoek Subsidie (EOS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.