Ronde voor Europees milieuonderzoek uitgesteld

Voor onderzoek op het gebied van milieu is subsidie beschikbaar via de Nederlandse overheid, maar ook via de Europese Unie.

Onder meer kunt u subsidie voor milieuonderzoek krijgen via het Zevende Kaderprogramma. Dit is een groot subsidieprogramma voor verschillende onderzoeksthema's, waaronder milieu. Onderzoeksprojecten door tenminste drie onafhankelijke partners uit drie verschillende EU-landen kunnen binnen dit programma in aanmerking komen voor subsidie. Maximaal krijgt u een subsidie van 75% van de projectkosten.

Het Zevende Kaderprogramma werk mer indienrondes. Per ronde krijgen de beste projecten subsidie. In juli zou voor het onderdeel 'Milieu' een indienronde opengaan. Deze ronde is nu uitgesteld, en openrt naar verwachting begin september. Wanneer de ronde opent kunt u hierover meer informatie vinden via deze website.

Lees ook:EU steekt EUR 147 miljoen in subsidie energieonderzoek
Lees ook:Meer informatie over KP7 op CORDIS
Lees ook:Europees onderzoeksprogramma voor het mkb
Lees ook:Milieuoproep KP7 verwacht in december
Lees ook:Subsidie voor investeringen opkomende markten: indienronde open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.